61SAAT SPOR SERVİSİ - 

Trabzonspor sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında TFF 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'un konuğu oldu ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Trabzonspor'un golünü yeni transfer Edgar Ié kaydetti.

FLAVİO HAYRAN BIRAKTI..

Trabzonspor'un Bahia takımından transfer ettiği ve dün ilk kez taraftarların karşısına çıkan Flávio Ramos gösterdiği performansla taraftarlardan geçer not aldı. 24 yaşındaki orta saha Flávio Ramos, Samsunspor maçında ikili mücadelelerdeki isteği ve hırsıyla dikkat çekerken, oyunu geriden kurarken soğukkanlılığı ve top rakipteyken aldığı pozisyon ile de taraftarlardan geçer not aldı.

Maç sonrası Trabzonsporlu taraftarların sosyal medya üzerinden en çok konuştuğu futbolcu olan Flávio Ramos henüz ilk maçında 45 dakika sahada kalmasına rağmen taraftarları gelecek adına umutlandırdı.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM!

Flavio Medeiros maç sonu yaptığı açıklamada “Büyük takımların her zaman büyük hedefleri olur. Burada güzel işler başaracağız. Bireysel olarak da elimden geleni yapacağım. Bugün skor biraz üzücü oldu ama takım olarak hazırlıklarımız iyi gidiyor.'' ifadelerine yer verdi.

Resim

(Video görüntüler A Spor'dan alınmıştır.)