61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor'un patlama yapması için transfer ettiği 21 yaşındaki Stiven Plaza bordo mavili takımda tartışma konusu oldu.

KADROYA GİREMİYOR!

Stiven Plaza geride kalan 8 haftada yalnızca Trabzonspor'un Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada 3 dakika süre alabildi.

Trabzonspor'un Beşiktaş, Denizlispor, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarının kadrosunda bulunan 21 yaşındaki forvet oyuna giremedi.

Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarında kadroya alınmayan Plaza, Gaziantep FK maçında ise dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroda kendine yer bulamamıştı.

TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Trabzonspor, Real Valladolid'den Stiven Plaza'nın satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralandığını açıklamıştı. Plaza'nın bordo mavili formayla geride kalan haftalarda süre alamaması Trabzonspor taraftarlarının da dikkatini çekti. Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarla Plaza transferini ve Plaza'nın forma şansı bulamadığını sorguladılar.

FENOMEN RONALDO KEŞFETTİ!

Fenomen Ronaldo'nun keşfettiği Plaza bordo mavili taraftarlarda büyük heyecan yaratmıştı. Ronaldo yaptığı açıklamada  ''Videolarını izlediğimde ilgimi çekti. Dayanamayıp, Stiven'i almak için Ekvador'a gittim ve onu Valladolid'e transfer ettim."  ifadelerine yer vermişti.