Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeni sezon transferleri için bu haftayı işaret etmişti. Ve bu açıklama paralelinde Bordo-Mavililer, sezonu genç bir yıldız adayı ile açtı.
Geride bıraktığımız sezonda Rusya’nın 2. Ligi olarak kabul edilen organizasyonda Zenit’in pilot takımıyla 13 maçta 10 gollük bir performans sergileyen 20 yaşındaki forvet Ramil Sheydaev, Karadeniz ekibinin formasını giyecek. Bonservis bedeli ödenmeden alınacak olan 1.87 boyundaki futbolcu, ceza sahası içi ve dışındaki bitirici vuruşları, hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

Kampa katılacak

İzleme komitesinin yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak izlediği futbolcu için Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın çok iddialı açıklamalar yaptı.

Ramil Sheydaev’in çok yetenekli bir yıldız adayı olduğunu belirten Bordo-Mavililer’in yöneticisi, “Kendisine sahip çıkıp destek olursak çok büyük bir yetenek kazanmış oluruz” ifadelerini kullandı. Golcünün ikinci etap kamp çalışmaları öncesinde Trabzon’a gelerek takıma burada katılacağı öğrenildi.