61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÇÜ - Trabzonspor kafilesi, Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlar  nedeniyle enkaz altında kalarak ailelerinden  anne  Ünsal Gedik ve oğlu Erdal Eren Gedik ile yenge Emniyet Gedik'i kaybeden Gedik ailesini ziyaret etti. Burada bordo-mavili kafileyi yine enkaz altından sağ çıkarılan baba baba Kazım, kızı Naz, Tuğba ve Emniyet Gedik'in kızı Cansu Kaya karşıladı. 

Trabzonspor kafilesi burada aileye forma hediye ederken duygusal anlar da yaşandı. Ziyarette ayrıca acı bir geçerde ortaya çıktı.
 Aile, bordo-mavili kafileye normalde İstanbul'da yaşadıklarını ancak çay toplamak için buraya geldiklerini ifade etti.  Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney'de aileye kendisinin doktor olduğunu ve ihtiyaç duyulması halinde sağlık yönünden her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti.  

Öte yandan Trabzonspor kafilesinde futbolcular erkenden ayrılmak zorunda kaldı. Bordo-Mavililerin akşam Rizespor ile yapacağı hazırlık maçı nedeniyle teknik ekip kafileden ayrılarak Rize'ye gitti.