Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Rusya'nın Rostov takımıyla oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.
Karadeniz ekibi Trabzon'da oynadığı Avrupa maçları öncesi antrenman ve basın toplantılarını maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda gerçekleştiriyordu. Bu yıl bordo-mavili takım bunun aksine toplantı ve antrenman programını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Buna göre Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba 14.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Basın Toplantı Salonu'nda başlayacak. Bordo-mavili takımın maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 17.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

Salı akşamı Trabzon'a gelecek olan rakip Rostov'un teknik direktörü Miodrag Bozovic ise Çarşamba günü saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 21.00'de gerçekleştirilecek antrenmanın 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak