Trabzonspor, ligde oynadığı Karabükspor maçının ardından Avrupa Ligi Play Off maçında karşılaşacağı Videoton maçı hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı idmanla başladı.
Teknik Direktör Şenol Güneş nezarenide yapılan idmanda Trabzonsporlu futbolcular ilk etapta ısınma hareketleri yaptı. Teknik ve taktik ağırlıklı yapılan idmanda daha sonra pas çalışması yapan futbolcular ardından da Tolga, Onur ve Zeki'nin koruduğu kaleye şut çalışması yaptı.
Trabzonsporlu futbolcuların idmanda bir hayli hırslı oldukları gözlenirken, çalışmayı Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener'de izledi.
İdman sırasında bir birleri ile şakalayan futbolcular, sabahki bayramlaşmanın morallerini yerine getirdiği gözlendi. İdmanı çok sayıda Trabzonsporlu taraftarda izledi. uza



VİDEOTON ÇARŞAMBA TRABZON'DA
Trazonspor'un rakibi Videoton ise Çarşamba günü saat 15:45'te Trabzon'da olacak. Teknik Direktör Paulo Souza 20:00'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenleyecek. Antrenman ise yine 20:30'da yapılacak. İlk 15 dakikası ise basına açık olacak.