Sabah antrenmanı ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra oyuncular  1'e1, 2'ye 2 savunma ve hücum çalıştılar. Yarı sahada 8'e8 oyunun ardından dinlenme koşusu ve esneme hareketleriyle ilk idman tamamlandı. Hafif sakatlıkları nedeniyle Tolga, Giray ve Aykut'a salonda çalıştıktan sonra sahada ayrı bir program uygulandı. İzinli olan Emre ise çalışmada yer almadı.

Akşam ise yağış altında gerçekleştirilen antrenman son derece tempolu geçti. Isınmanın ardından sağlık toplarıyla ağırlık çalışan oyuncularımız daha sonra pas, yan top ve 2'ye 1 savunma - hücum organizasyonları yaptılar. Yarı sahada 5'e 5 başlayan oyun daha sonra tam saha çift kaleye dönüştü. Antrenmanın son bölümünde ise Sapara, Vittek, Halil, Volkan ve Adrian, Serkan, Celustka, Marek ve Ferhat'ın ortalarından gelen topları Onur'la Zeki'nin koruduğu kaleye gönderdiler.

Bu bölümde yakalanan yüksek yüzde teknik heyetimizin yüzünü güldürdü. Sabah antrenmanında olduğu gibi Tolga, Giray ve Aykut salonda bir süre hazırlandıktan sonra takıma katılıp ayrı bir program uyguladılar. İzinlie olan Emre akşam antrenmanında da yer almadı.