61SAAT SPOR-Trabzonspor, milli takım arasının ardından 21 Ekim’de karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına akşam idmanı ile devam etti. Yağmur altında yapılan idmana, sakatlığı nedeniyle kontrolde bulunan Tolga Zengin ve salonda çalışan Alanzinho ile milli takımlarda yer alan Zokora, Adrian, Janko, Sapara Cech, ve Bamba katılmadı.
Teknik Direktör Şenol Güneş, nezaretinde Hayrettin Şiranlı Futbol sahasında yapıldı. İlk etapta düz koşu ile başlayan idman sonrasında ise teknik ve taktik ağırlı olarak devam etti.

TOLGA BEKLENENDEN ERKEN DÖNEBİLİR
Trabzonspor’da, Sivasspor maçında sakatlanan Tolga Zengin’in omuzluğunu çıkardığı ifade edildi. Sakatlığı yavaş yavaş geçen Tolga Zengin’in bugün kontrollerinin bulunduğu kaydedildi. Sakatlığında büyük gelişmeler kaydedilen Tolga’nın beklenenden önce sahalara dönmesinin ise sürpriz sayılmayacağı kaydediliyor.

Trabzonspor idmanını Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile Genel Sekreter Hasan Yener’de izledi. İdmanda Colman, fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

HENRİQUE SAKATLANDI
Taktik çalışmada Mustafa Yumulu ile girdiği mücadelede sol dizine darbe alan Henrique sakatlık geçirdi. İlk tedavisi yapılan oyuncu antrenmanı tamamlayamayarak soyunma odasına gitti.Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

KAYNAK: 61SAAT.COM