61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor’da geçtiğimiz Cumartesi günü satışa sunulan 2019-2020 formalarının satış rakamları belli olmaya başladı.

Sosyal medya sayfası üzerinden paylaşım yaparak formaları tanıtan Bordo Mavililerde TS Club’lardan sorumlu yönetici Yalçın Orhan 61saat’ten Hasan Tüncel’e açıklamalarda bulundu.

3000 FORMA SATILDI

Forma satışlarının geçtiğimiz yılık ikiye katladığını ifade eden Yalçın Orhan “İlk 5 günlük satış diliminde %102’lik bir artış yaşadık. Satışa sunduğumuz kitlerde ise bu rakam %78 oldu. 5 gün itibari ile 3000 forma satışı rakamını yakaladık, geçen sene bu rakam 1500 civarındaydı. Buradan Macron firmasına da teşekkür etmek istiyorum. Formalarımızı yetiştirmek için 10 gün boyunca gece gündüz çalışmalar yaptı. TS-Club’larda yenileme çalışmalarımız devam ediyoruz, tek tip konsept çalışmalarımız olacak. İstanbul ve Kocaeli mağazalarımızı bu kapsamda yeniledik. “

FORMALARDA DEĞİŞİME GİTTİK

Formalarda yaşanan değişimleride dile getiren Orhan “Macron bedenini eski formalarımızın bedenine çevirdik. Taraftarlarımızın forma alırken yaşadığı beden sorunlarının önüne geçmek için Macron ile böyle bir çalışma gerçekleştirdik.”

102 BİN SATTIK, ESKİ FORMALAR BİTİYOR

Geçen sezon formalarının tükenmek üzere olduğunun altını çizen Orhan “geçtiğimiz yıl 102 bin forma satışı yaptı. TS-Club tarihi bir gelir elde etti. 17 milyon rakamlarından 35 milyona geçiş gerçekleştirdik. Eski sezon formalarımızda indirime gittik onlardan da elimizde 16 bin forma kaldı. Yaza kadar tükeneceğini düşünüyorum” 

GRİ FORMA AREFE GÜNÜ ÇIKACAK

Gri Formanın çıkış tarihi ile ilgili de konuşan Orhan “Özel formamıza özel ilgi gösteriyoruz. Planlamamızda Kurban Bayramı Arefe günü var. O günlerde satışa sunmayı hedefliyoruz. Çok güzel forma olduğunu size söyleyebilirim. Gride bir tık daha fiyat farkı olabilir” dedi.