61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, Ulusoy otobüs firması tarafından tahsis edilen yeni takım otobüsünü bugün Şenol Güneş Stadı’na törenle devraldı.

Trabzonspor eski başkanlarından geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Ali Osman Ulusoy’un otobüs firması Ulusoy tarafından bordo mavililere yeni takım otobüsü tahsis edildi. Trabzonspor’dan yöneticilerin ve Ulusoy Firması’nın yöneticilerin yer aldığı devir teslim töreni Şenol Güneş Stadı’nda düzenlendi.

ULUSOY "OFLU HOCAYA OKUTTUK"

Akyazı'daki yeni stadın önünde bugün teslim edilen otobüsün içinin özel olarak dizayn edildiğini, dışının da görsel olarak hazırlandığını belirten Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, ''Trabzonspor'umuzun her zaman yanındayız, yürekten başarılarınızın devamını diliyorum.

1967’den beri Tabzon ve Trabzonspor için mücadele eden renklerin kararı verilene kadar hep babamın yanındaydım. Yeni bir stadyum yeni bir heyecan yeni bir birliktelik Trabzon’a katkımız nasıl olabiliriz dedik. Babam ailenin için tek terk etmeyen Ulusoy’uydu..


Bizde ismini ölümsüzleştirip yaşatmak için Trabzonspor’a verdiğimiz önemden dolayı bu oluşuma katkıda bulunmak istedi. Ali Osman Ulusoy olarak bir otobüs verelim katkımız olsun dedik.
Çocuklara da söyledim Ben Ofluyum çocuklara okuttum, uğur getirsin diye. Özellikle fener maçı öncesine yetiştirmek istedik. Ne mutlu bana ki böyle bir kişinin kızıyım ne mutlu bana. Bu otobüsün Trabzonspor’u taşırken uğur getireceğini inanıyorum." dedi.

GAZİANTEP MAÇI AKYAZI'DA


Devir alma töreninde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukcu "Trabzonspor’un kurumsal olarak adımlar atması için hamlelere ihtiyacı var bir tanesi gerçekleşmiş oldu. Trabzonspor’un kurucu başkanı rahmetli Ali Osman Ulusoy’un Trabzonspor’a bir otobüs katkısı olmuş oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum İnşallah hayırlı olur.
Fenerbahçe maçından sonra Trabzonspor’un Bursa, Kasımpaşa ve Konya maçı var. Gaziantep maçı ile birlikte muhtemelen Akyazı’da başlamış olacağız. Fenerbahçe maçı muhtemelen Avni Aker’deki son maç olacak.
Fenerbahçe’yi 6 senedir yenebilmiş değiliz, 6 yıldır süregelen olayı biraz daha değiştirip oradan puanlarla ayrılmayı düşünüyoruz. İnşallah dostane bir şekilde mücadele geçer. Seyircimizden istediğimiz kaşkolu ailesi çocuğu ile maça gelmesi, İnşallah fair play kuralları çerçevesinde bir maç olur." dedi.