Geçtiğimiz sezonun devre arasında Erkan Zengin'in transferinde karşı karşıya kalan Fenerbahçe ve Trabzonspor bu kez de Oğulcan Çağlayan'ın transferinde kozlarını paylaşıyor.

Genel menajerlik görevine Süleyman Hurma'nın getirilmesinin ardından transferde adeta atağa kalkarak Alper Uludağ, Okay Yokuşlu'nun transferini bitiren ve Sevilla formasını da giyen Mbia'nın transferinde de büyük aşama kaydeden Trabzonspor, son hamlesini Oğulcan Çağlayan ile yaptı. Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ile masaya oturan Süleyman Hurma, genç futbolcunun transferi için söz aldı. Trabzonspor'un hamlesinin ardından sürpriz bir şekilde harekete geçen Fenerbahçe de Oğulcan Çağlayan'ın transferi için İstanbul'da bulunan başkan Ziya Eren ile temasa geçti.

GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Futbola Ankaraspor'da başlayan ve Bursaspor altyapısında gösterdiği gelişim sonrasında büyük kulüplerin dikkatini çeken Oğulcan Çağlayan, 2013-2014 sezonu başında bir süre Galatasaray altyapısında antrenmanlara çıkmış ancak Sarı-kırmızılı kulübün Bursaspor'a yetiştirme ücreti ödememesi üzerine Gaziantepspor'a transfer olmuştu.

Ligin ilk yarısını Gaziantep'te geçiren Oğulcan lige iyi başlamış ve ilk 5 haftada attığı 2 golle adından yine söz ettirmişti. Sonrasında sakatlanan oyuncu ikinci yarı Kayseri Erciyesspor'un yolunu tutmuştu.

Sporx