61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel-

Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için kolları erken sıvayan Trabzonspor, Oscar Cardozo'nun yanına partner çalışmalarını sürdürüyor.

Forvet transferi için girişimlerini hızlandıran Trabzonspor'a geçen sezon çok istenilen ve alınmayan Paraguaylı Barrios'tan haber geldi.

Geçen sene çok istenilmesine rağmen Trabzonspor ile anlaşamayan sonrasında ise sakat gerekçesi ile alınmayan golcü oyuncunun"Trabzonspor'a gelmek istiyorum" sözleri üzerine Trabzonspor kurmayları bu teklifi "geçen sene bize gelmedin ve sakatsın" gerekçesi ile bu teklifi reddetti.

2013-2014 sezonu başında da Trabzonspor'un gündemine gelen oyuncu Spartak Moskova'ya transfer olmuştu. Rusya'da beklentileri veremeyen ve geçen sezon Fransa'nın Montpellier takımında kiralık olarak forma giyen Barrios'un Moskova ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. 
12 GOLÜ VAR
Spartak Moskova'nın Montpellier'ye kiraladığı Lucas Barrios, Fransız ekibinde 33 maçta 11 gol attı. Sezona Rus ekibinde başlayan Barrios, 1 maçta 9 dakika süre alıp 1 gol kaydetmişti. Daha sonra Montpellier'ye giden Arjantinli oyuncu burada ise ligde 11 gol atma başarısı gösterdi.