Trabzonspor, yine PFDK'lık oldu.. Bordo-Mavililer Gaziantepspor maçının ardından ağır cezalarla karşı karşıya gelirken, bugün de İstanbul Başakşehir maçında taraftarlarının saha olayları ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Trabzonspor'a karşı düşmanlığı ile bilinen TFF Kurullarının burada da bordo-mavililere nasıl bir ceza vereceği ise merak konusu oldu. 

Hukuk Müşavirliği'nce 10.11.2015 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Kulübü'nün 07.11.2015 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- TRABZONSPOR A.Ş Kulübü'nün 07.11.2015 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki"saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve"çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.