Geçen sezon Fenerbahçe ile ligin 30. haftasında yapılan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle 4 maç kendi sahasında seyircisiz oynama, 1 maç da tribün cezası alan bordo-mavililerin Akhisar Belediyespor maçı öncesi cezaları tamamladı. Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarıyla geçen sezon cezalarının ikisini çeken Karadeniz ekibi, bu sezon da Kasımpaşa ve Osmanlıspor karşılaşmalarında taraftar desteğinden yoksun olarak mücadele etti.  

Atiker Konyaspor karşılaşmasında da Fenerbahçe maçını izleyen taraftarların yer alamaması nedeniyle yaklaşık 4 bin taraftar karşısında mücadele eden bordo-mavililer, 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Akhisar Belediyespor karşısında dolu tribünler önünde oynamak istiyor.

"Güzel günlerin hatırana"

Kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, lige istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını ancak sahalarında oynadıkları 3 karşılaşmanın 2'sinden galip ayrıldıklarını belirtti. Taraftarlarının desteğiyle sahalarında puan vermek istemediklerini ifade eden Çubukçu, "Akyazı gibi çok modern, değerli bir stat yapılıyor. İnşallah burada yeni, tarihi başarıları hep birlikte yaşayacağız ama Hüseyin Avni Aker'e de dolu tribünler önünde veda etmek istiyoruz." dedi.

Çubukçu, sahalarında tarihi başarılar elde ettiklerini, birçok unutulmaz anılar, sevinçler yaşadıklarını dile getirerek, "Güzel günlerimizin hatırına Avni Aker'e dolu tribünlerle veda edelim. Bu stadımızda son maçlarımızı güzel bir şekilde tamamlayalım. Hüseyin Avni Aker Stadı da güzel bir vedayı fazlasıyla hak ediyor. Galibiyetlerle ve dolu tribünler önünde bu vedayı yapmayı arzu ediyoruz." diye konuştu.

"Akhisar, yeni bir başlangıç"

Çubukçu, Akhisar Belediyespor ile yapacakları karşılaşmayla lige yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Futbolcuların ve teknik heyetin de alınan sonuçlar nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını belirten Çubukçu, şunları kaydetti: "Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Camiamızın desteğiyle bu zor günleri aşacağız. Saha sonuçları hep böyle gitmeyecek. Bu takımın, taraftarının yüzünü güldürecek sonuçlar alacağına inanıyoruz. Sporcularımıza teknik heyetimize güveniyoruz. Akhisar Belediyespor maçı güzel günler için yeni bir başlangıç olacaktır. Biz buna inanıyoruz. Alacağımız bir galibiyetle çıkışa geçmek istiyoruz."