61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da yeni yönetimde hangi görevde bulunacağı sorusuna ise Gökhan, “
Verecekleri her göreve hazırım.  Her Trabzonspor sevdalısı göreve her zaman hazırdır. Sayın başkan teveccüh gösterdi bizi layık gördü. Mutlaka bizden beklentileri vardı biz de onları yerine getirmeye çalışacağız. 
Trabzonspor’un alt yapıdan biz Kayseri’deydik.. Kulübeye baktığımızda alt yapı oyuncuları vardı. Alt yapı demeyelim üst yapıya çıktılar. Gelecek daha çok oyuncu var bekliyorlar. Biz özümüze dönüyoruz. Trabzonspor için futbol devrimi olacak. Bizim yönetimimizde öz kaynaklara dönerek, alt yapıyı daha da güçlendirerek, oradaki gençlerimizle tüm girişimlerle ilgilenerek kaliteli futbolcu topluluğunu hediye edeceğiz” diye konuştu. 

 Acil ödemelerle ilgili nasıl bir reaksiyon gösterilecek sorusuna  Gökhan, “Biz henüz görev dağılımı yapılmadı. Görev dağılımı yapıldığında tevdi edilen görevlerle ilgili yerine getireceğiz. 
Başkanın dün yaptığı konuşmadaki her şeye katılıyorum. Kendisi de bahsetti. Bankada kredileri yapılandırmaya çalıştığınızda borç dağ gibi büyüyor. Biz kısa dönemde futbolcuları yetiştirerek bu borçları indirmeye çalışacağız. Tabiki bu dönemde yönetici katkıları olacaktır” diye yanıt verdi.