61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da Sosa, İranlı futbolcular Amiri ve Hosseini ile Onazi haricinde tam kadro çalıştıklarını kaydederek, “ 1461 Trabzon’dan aldığımız futbolcularla sezonu açtık. Genç kadro, yaş ortalaması düştü. Kadoya yüksek performanslı olanları katacak diğerleri 1461 Trabzon’a ve kulüplerine dönecek... 

Gelenlerin hepsi U21 ve 1461’de oynayan futbolcular. Aralarında milli olanlarda var. Futbolcularımın hepsine güveniyorum. 9 aydır onlarla beraberim. İnşallah burada başarılı olurlar, A takımı zorlarlar...” dedi. 

ALT YAPI PATENTİ BİZDE
Aspor'da Yunus Emre Sel'in sorularını yanıtlayan Şahin, alt yapıdan gelen oyuncularla ilgili ise, “Bu alt yapı patenti bize ait. Bu patent bize ait. Diğer kulüpler bu alt yapı olayını fazla dillendirmesinler. Yıllardır Türk futbolun bakıldığında hangi takımda 61 numaralı forma var herkes görür. Yurtdışında oynayan Trabzonlu futbolculara baksınlar bunu da görürler onun için bu patent bizde” dedi. 

ONUR VE OLCAY’IN DURUMU
Onur ile beraber Olcay Trabzon’da antrenmanlarına devam ediyor. Hocamız, doktorumuz, herkes onlarla ilgileniyor. Onlarda kulüp bulup giderse yardımcı olacağız. 

BEKLENTİLERİ NELER... 
Beklentim Trabzonspor öncelikle hedefsiz olmaz. 7 şampiyonluğumuz var. Çok kupamız var. Bu yıl da önce şunu söylüyorum. İyi futbol, üst sıraları zorlamak. Tabiki şampiyon olmak. Ama tüm taraftara şunu söylemek istiyorum. Derecemiz ne olursa olsun lütfen bunu kabullenelim, yıl sonu başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.