61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Trabzonspor’da yapılacak seçimli kongre öncesi listeler belli oldu.

Buna göre Trabzonspor’un yeni yönetimi Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacı Haliloğlu, Şemsettin Hancı

YEDEKLER: Lokman Sadıklar, Ertuğ Özarman, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekci, İbrahim Aydın ‘dan oluştu.

Ahmet Ağaoğlu kimdir?

Ahmet Ağaoğlu, Trabzon’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini 1979 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nden mezun oldu. Ahmet Ağaoğlu’nun iş adamı Ali Ağaoğlu ile hiçbir akrabalığı yoktur.
Ancak Kabataş Erkek Lisesinde birlikte okumuşlardır. Ahmet Ağaoğlu, uzak yol gemi kaptanıdır.

Ahmet Ağaoğlu 1996 yılında Klassis Golf Kulübü’nde golf oynamaya başladı. 2000 yılında Golf Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.

2004 yılına kadar bu görevde kalan Ahmet Ağaoğlu, Golf Milli Takımı'nın kurulmasındaa etkin rol oynamıştır.

2004 yılında, Türkiye'nin golf turizminden 2,5 milyar dolar gelir elde etmesi hedefiyle 4 Yılda 100 Golf Sahası kampanyasının başlatılmasına ön ayak olan Ağaoğu, Golf’ü Anadolu'ya yaymak ve genç yetenekleri bu spora kazandırmak amacıyla dokuz ildeki pilot okullarda öğrencilere golf eğitimine öncülük yaptı.

2004 yılının sonunda yeniden Federasyon Başkanlığı'na seçilen Ahmet Ağaoğlu döneminde Türkiye Golf Milli Takımı önemli başarıları yaşadı. 2000 yılında 70 civarında olan lisanslı sporcu sayısı 2009 yılında 5,500'e çıktı.
2008 yılı sonunda yeniden 4 yıllığına Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.

1993 yılında Sadri Şener başkanlığındaki Trabzonspor Yönetimi'nde idarecilik yapan Ağaoğlu 2000-2002 yılları arasında Özkan Sümer döneminde Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Ahmet Ali Ağaoğlu, 8 Nisan 2018 tarihinde yapılan Trabzonspor Kulübü'nün 73. Genel Kurulu'nda rakibi Metin Kaya'yı geride bırakarak Trabzonspor'un yeni başkanı olmuştur.

İngilizce bilen Ağaoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır


Ertuğrul Doğan kimdir?

Türkiye’nin elektrik üreten en büyük 20 firmasından biri olan Oltan & Köleoğlu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Doğan 1977 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokul öğrenimini memleketinde gördükten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 2000 yılında “Doğan Akaryakıt” adı altında madeni yağ ve akaryakıt alanında iş hayatına atıldı.

Gayrimenkul şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığı görevini de üstlenen Doğan, 2014 yılında enerji sektörüne adım atan Oltan & Köleoğlu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Ertuğrul Doğan, Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve Oltan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi‘dir. Trabzon Ticaret Odası Başkan Yardımcısı görevini başarıyla ifa etmiştir.

8 Nisan 2018’de Trabzonspor Kulübü Başkanlığı’na seçilen Ahmet Ağaoğlu’nun yönetim kurulunda yer alan Doğan, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Doğan başarılı iş hayatına devam etmektedir.

Ertuğrul Doğan: Hepimiz sevdamızı çok özledik - Trabzonspor - Spor Haberleri

Ömer Sağıroğlu kimdir?

1964 yılı Trabzon doğumlu Ömer Sağıroğlu ilk, orta, lise tahsilini Trabzon’da yaptı. Konfeksiyon , otomotiv ve turizm sektörlerinde faaliyette bulunan Ömer Sağıroğlu halen turizm sektöründe işadamı olarak faaliyet sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir. Ömer Sağıroğlu bir önceki dönem Trabzonspor’da Genel Sekreter olarak görev yaptı.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu: | Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Yalçın Orhan kimdir?

İş adamı- TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan, Müteahhit Naci Orhan'ın oğlu eski yönetici.. TS-Club’ların yakaladığı tarihi cirolarda başrol oynadı. Orhan ayrıca akaryakıt, inşaat ve emlak sektörlerinde boy göstermektedir.

yalçın orhan (@yalcinorhn) / Twitter

Zafer Göktaş kimdir ne iş yapar?

Eczacılık yapmaktadır. 40 yaşında ve evlidir. İmperial hastanesinin yanından bulunan Zafer Eczanesi'nin ve  Göktaş Optik firmasının sahibidir. Bir önceki dönemde de görev aldı. Trabzonspor’da Pazarlama bölümünün başında iyi işler yaptı. Çukurçayır’da yer tahsisi konusunda önemli adımlar attı. TS-Club’larda önemli projelere imza atarak ciro yapılmasında etkili roller oynadı. Bu dönemde göreve devam ediyor.

Trabzonspor'da Önder Bülbüloğlu'nun yerine o isim getirildi!

Şemsettin Hancı kimdir ne iş yapar?

Aşhan Yemek Gıda Ve Turizm San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şemsetdin Hancı birçok alanda görev yapmaktadır.

25 yıl önce tamamen yerli sermaye ile kurulan Aşhan Yemek’in kurucusudur. Aşhan Günlük 250.000 adet yemek üreten, ikram hizmetleri ile sektörün yenilikçi ve öncü firmasıdır. Aşhan 2016, 2017 ve 2018 yıllarında, 3 yıl üst üste yiyecek içecek firmaları arasında kurumlar vergisinde en yüksek vergi ödeyen ilk 5 firma arasında olmanın onurunu yaşamıştır.

Sürmene’de Çamburnu’nda tesisleri bulunmaktadır. Hancı’nın şirketleri 3 binin üzerinde kişiyi istihdam etmektedir.  Ayrıca turizm otelcilik alanında da yatırımlarına devam etmektedir..

46 yaşındaki iş adamının 1 kızı 2 oğlu bulunmaktadır ve İstanbul’da ikamet etmektedir.


 

Zeyyat Kafkas kimdir ne iş yapar?

Zeyyat Kafkas, 25 Ocak 1967’de Trabzon’un Ortahisar Mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu İskenderpaşa İlköğretim Okulunda, ortaokulu Kanuni Ortaokulunda, lise öğrenimini Ata Kolejinde tamamladıktan sonra Anadolu Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Fakültesini bitirdi.

1992 yılından günümüze ticari faliyetleri olan Kafkas, Tekstil,Madencilik,Cafe Restaurant işletmeciliği ve Emlak  sektöründe faliyet göstermektedir.

Sporculuk yaşamı sırasında Trabzonspor minik ve yıldız takımlarında futbol oynayan Kafkas, İdmangücü, Doğanspor, Trabzonspor ve Ankara Silahlı Kuvvetlergücü’nün(2.lig) basketbol takımlarında forma giydi.

Zeyyat Kafkas bunların yanı sıra birçok sivil toplum örgütünün yönetim kurulu üyelikleri ve başkanlıklarında bulundu. Halen DOKA (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı) Kalkınma Kurulu Başkanlığı, DOKASİFED (Doğu Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Madenciler Meclisi Üyesi olan Kafkas, TÜMMER (Türkiye Mermer ve Makinaları Üreticileri Birliği) Yönetim Kurulu Üyeliği, Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, Trabzonspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği - Basın Sözcülüğü, Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanlığı ve Trabzon Doğanspor Kulübü Başkanlığı yaptı.

Aynı zamanda Estonya Cumhuriyeti’nin Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerini kapsayan Fahri Konsolosu unvanını taşıyan Kafkas, sanayici, işadamı, evli, iki çocuk babasıdır.

Müminhan Bilgin kimdir?

Türk Telekom Eski Başmüdürlerinden, Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan BİLGİN, Trabzon’dan AK partiden 25. dönem milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

1964’te Trabzon’da doğdu. 1979 yılında Trabzon Lisesi’nden mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi’nde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okuyan Bilgin, 1984 yılında mezun oldu.

PTT Trabzon Transmisyon Mühendisi (1984-1988) olarak göreve başladı. Trabzon Telefon Müdürü(1988-1992), PTT Trabzon Baş Müdürü Teknik Yardımcısı(1992-1994) oldu. 1992 yılında Trabzon PTT Spor 3. Lig Profesyonel Kulüp Başkanlığını üstlendi. Bilgin, daha sonraki süreçte de Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi, PTT Trabzon Baş Müdürü (1994-1995) ve Türk Telekom A.Ş Trabzon Baş Müdürü (1995-1997) olarak görev yaptı.

ERE Enerji Telekom Genel Koordinatörlüğü (1997-2001), 3B Telekom Enerji A.Ş. Genel Md. (2001-2003) yaptı. AK PARTİ‘ye katılarak siyasete ilk adımını attı. AK PARTİ Trabzon Kurucu Üyeliği, İl Başkan Yardımcısı (Kurucu Tanıtım ve Medya Başkanı), oldu.

Bu süreçte TK Kurum Başkan Danışmanlığı (2003-2004) TK Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı (2004-2005) ve TK Lojistik Daire Başkanı (2005-2005 ) görevinde yer aldı. Son olarak BTK Lisans ve Sözleşmeler Daire Başkanlığını (2004- 2011) da yürütttü.

Bilgin, 2007’de Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı olarak görevine başladı.  Trabzonspor Kulübü’nde daha önce başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyordu.

Serdar Ekrem Şirin kimdir?

Serdar Ekrem Şirin, Türk Hava Yolları’nda uzun süre Reklam Müdürü olarak çalıştı. 2005-2015 yılları arasında THY’de de görev yapan Şirin sonrasında video içerik üreticiliği yapan Muse İstanbul’u kurdu. Dünyada Yılın pazarlamacısı dahil 200’den fazla ödülün de sahibi olan Şirin, 1996-2001 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi Tarih bölümünde master yaptı. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde  doktora öğrencisi. Mobil oyun şirketi Magnolia Games’in kurucusu. Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi.

YOUTUBE en çok müzik ve eğlence için tüketiliyor

Kibar Yaşar Güven kimdir?

Kibar Yaşar Güven kaç yaşında? aslen nereli? kimdir? evli mi? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1965 yılında aslen Trabzon Araklı’da dünyaya gelmiştir. Tüm eğitim tahsilini doğup büyüdüğü memleketi Trabzon’da tamamlamıştır. Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Günümüzde Kalp Damar Cerrahı Operatör Doktor olarak görev yapmaktadır.

Trabzonspor takımında Atay Aktuğ’un başkanlık yaptığı 2 dönemde Trabzonspor yöneticiliği yapmıştır. İlk dönem yedek, ikinci dönemde ise yedek yönetici olarak görev yapmış sonrasında asil yönetici olmuş ve kongre kararına kadar görevini sürdürmüştür. 2018 yılında ise Ahmet Ağaoğlu yönetiminde listeden çıkan yöneticilerin yerine Ahmet Fikret Gökhan, Sertaç Güven ve Yusuf Hayırlıoğlu ile birlikte dahil olmuştur.

Kibar Yaşar Güven evlidir ve bu evliliğinden Kağan ve Elif isimlerinde iki evladı vardır.

Esat Emanet kimdir?

Bisiklet ve motorsikletin içinde olduğu iki tekerlekli araçlar sektöründe 1960’tan beri faaliyetini sürdüren Arzu bisiklet AŞ’ nin ikinci kuşak olarak yönetim kurulu başkanlığını yürüten Esat Emanet bunun yanı sıra 2015 yılında bisiklet üretimi yapmak için kurulan Kron Bisiklet AŞ’ nin de kurucu ortağı ve YK Başkan yardımcısı konumunda olup halen Bisiklet Endüstrisi Derneği (Bised) Yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir.

BİSED Yönetim Kurulu Başkanı Esat Emanet kimdir? - Timeturk Haber

Kemal Ertük kimdir?

Evli 2 çocuk babasıdır. Trabzonda serbest avukatlık yapmakta. Ertürk hukuk bürosu kurucu avukatı. 2013-2015 yılları arası Sürmenespor’da yönetim kurulu üyeliği, 2016 yılında Hekimoğlu Doğanspor’da asbaşkanlık yaptı. Ayrıca 2015 yılından beri aktif olarak trabzon futbol il temsilciliğinde başkan yardımcılığı ve ASKF disiplin kurulu başkanlığı yapmakta. Eski yönetimde değişmeyen isimler arasında yer aldı.

Av. Kemal Ertürk (@avkemalerturk) / Twitter

Ali Haydar Gedikli kimdir?

26.01.1962 tarihinde Trabzon ili Akçaabat ilçesi Kuruçam köyünde doğmuştur. İlkokulu Kuruçam İlköğretim okulunda, Ortaokulu Metinkale Ortaokulu, Liseyi ise Trabzon Lisesinde okumuştur. Yüksek Öğrenimini KTÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlamış ve 1987 yılında mezun olmuştur.

Yaklaşık 2 yıl Yücelen Firmasında İnşaat Mühendisi olarak çalıştıktan sonra kendi şirketinde bina projeleri ve inşaat taahhüt işleri yaptı. 1992 yılında eşi Mimar Asiye Gedikli ile birlikte Gedikli Mühendislik İnşaat ve Tic Ltd Şti ni kurdu. Ali Haydar Gedikli evli ve biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuk babası.

TTSO meclis üyeliği, 1461 Trabzon Futbol kulübünde başkan yardımcılığı görevini yapmıştır.

Halen inşaat sektöründe ortağı olduğu Kais Elektrik Üretim A.Ş.  Trabus Yapı (Armada Rezidans) ve Muğla Bodrumda Armada Praksis İnşaat firmaları ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Sami Karaman kimdir?

İş adamı Sami Karaman futbolla da yakından ilgilidir. İnşaat - Akaryakıt sektöründe boy göstermektedir. 

TRB Kar-Yapı ve Gün yapı ve Atakar akaryakıt şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir.

46 yaşında evli 3 çocuk babasıdır ve TTSO üyesidir. .

Karaman Hekimoğlu Trabzon’da FK’da Başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Karaman çalışkanlığıyla öne çıkıyor. 

Faruk Hacı Haliloğlu kimdir

ATR YAPI Yönetim kurulu başkanı Faruk Hacıhaliloğlu inşaat sektöründe boy göstermektedir.

Trabzonsporluluğu ile bilinen Hacıhaliloğlu verdiği desteklerle gündeme gelmiştir.

YEDEK YÖNETİCİLER

Lokman Sadıklar kimdir?

AS Otomatik kapı şirketinin sahibi. Uzun süredir Trabzonspor’un  idari işlemleri içinde yer aldı. Büyük potansiyel sergileyerek bir önceki ve şimdiki yönetimde yeniden yer aldı. Trabzonspor'un tesisleşmesinde başrol oynayan isimler arasında yer aldı.

Yönetim Kurulu | Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Ahmet Beşir kimdir?

Ahmet Beşir, KTÜ’de doktor olarak görev yapmaktadır.

Dr.Öğr.Üyesi AHMET BEŞİR | AVESİS

Ertuğ Özarman kimdir?

1983 Trabzon doğumlu genç iş adamı Yakın Doğu(Near East) Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. 
Çalışma hayatına TAV Havalimanları Holding kurumsal iletişim departmanında görev alarak başladı. 

Ardından madencilik sektöründe faaliyet gösteren iki ayrı şirketin kurucu ortağı oldu. Ocak işletmeciliğiyle birlikte, metalik madenlere dönük hammadde ithalat ve ihracatı yaptı. Endüstriyel Kimya sektöründe üretici firma olarak uluslararası alanda faaliyet gösteriyor. 

Halen Bahçeşehir Üniversitesi Yenilebilir Enerji Eğitim Programı’na devam etmekte olup, bu alanda bazı derneklerle işbirlikleri yapıyor.
İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı gibi bazı vakıf ve iş platformlarına üye konumunda. 
Evli ve bir kız çocuk babası.

Coskun Öztürk kimdir?

1976 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Coşkun Öztürk futbolla iç içe bir isim. Hollanda BAL ligi takımlarıda FC JEUGT 90 7 yıl başkanlığını yaptı. 3 ayrı yapı denetim şirketi bulunan Öztürk aynı zamanda 1461 Soğuksuspor Kulübü’nün Başkanı olarak görev yapıyor. Trabzon ve yöresinde ÖZ-KOL firmasıyla inşaat alanında yer alan önemli aile şirketlerinden birsii... Evli ve iki cocuk babası... Trabzon'da oldukça sevilen bir isim ayrıca Öztürk, Flemenkçe biliyor.

Vahap Öztel kimdir?

1981 yılında doğan genç yönetici evli 2 çocuk sahibidir.

Kamu yönetimi mezunu Trabzon'da çeşitli sektörlerde firmaları olan iş adamı, birçok alanda faaliyet göstermektedir.

Öztel daha önce Ofspor ve Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde yöneticilik yaptı.

vahap öztel (@VahapOztel) / Twitter

İbrahim Tüfekçi kimdir?

Kağıthane Trabzonspor Derneği Başkanlığı görevini yapmaktadır.

İbrahim Tüfekçi ''Yönetimin istifası kaosu artırır''

İbrahim Aydın kimdir?

Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı  olarak görev yapmaktadır.