Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya gelen 61 Gençlik Trabzonsporlular Derneği, Vakfıkebirliler, Trabzonspor Taraftarlar Birliği, Yomralılar, Boztepe Taraftarlar Derneği, Uzunsokak Grubu, Oflu Gençler dernekleri ortak bir açıklama yaparak Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a destek çıktı.

Onursal Başkan Yılmaz’ın Trabzonspor Başkanı ve Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında söylediği cümlelerin Trabzonspor taraftarlarının düşünceleri olduğunu iddia eden grup adına konuşan 61 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal,

“Onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın paylaştığı düşünceler Trabzospor taraftarlarının medya tarafından sürekli ve bilinçli olarak görmezlikten gelinmesi, sansürlenmesi sonucu sanal gündemler yaratılarak bastırılan düşünceleridir. Bu açıklamalar Trabzonspor taraftarları adına Onursal Başkan sıfatını kullanarak yaptığı açıklamalardır. Onursal Başkanlar her zaman taraftarlarının ve camiasının sesine kulak vermek durumundadırlar” dedi.

ŞENER YÖNETİMİ TRABZONSPOR’U KAOSTAN KAOSA SÜRÜKLEMİŞ
Şener yönetiminin camiayı kaostan kaosa sürüklediğini iddia eden Özal, ilginç açıklamalara imza attı. Özal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Görevde bulundukları süre içerisinde yeteneksizliklerinden dolayı camiamıza kaostan kaosa sürükleyen Sadri Şener yönetiminin kulübe bir çivi bile çakmadan; Onursal başkanlık sıfıtına nail olan Mehmet Ali Yılmaz ismini karalamaya çalışmak Trabzonspor yönetiminin haddine değildir. Mehmet Ali Yılmaz Türkiye, Trabzon ve Trabzonspor için değerdir.

Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın onursal başkanlık sıfatı tartışılmaz tartıştırılamaz bir olgudur.
Trabzonspor isminin altına sığınarak onursal başkanımız sayın Mehmet Ali Yılmaz’ı camianın önüne atmak isteyenler onu eleştirenler unutmasınlar ki; Trabzonspor’da yöneticilikler ve başkanlıklar bir gün sona erecektir ama onursal başkanımız Yılmaz’ın ismi ve ismini taşıyan Mehmet Ali Yılmaz tesisleri ilelebet baki kalacaktır”