TBMM’de Feramuz Üstün’ün makam odasında Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Cafer Hazaroğlu tarafından Kulüp Başkanı Sadri Şener ve Divan Başkanı Ali Özbak imzalı Trabzonspor Onur Üyelik Belgesi kendisine takdim edilirken, onur üyeliği için Üstün, Bordo Mavili kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Üstün “Trabzonspor Kulübümüzün değerli başkanı, yönetimi ve kurullarına şahsımı bu denli onure etmelerinden dolayı memnuniyetimi ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bizler kulübümüz için yapabileceğimiz ne varsa çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemizin en önemli Kulübünden biri olan Trabzonspor Kulübü yönetici ve sporcularına başarılar diliyorum” dedi.

Üstün, Asbaşkan Nevzat Şakar’dan Gümüşhane Spor Kulübü için de teknik anlamda yardımlarını talep etti.
Öte yandan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bütçesi görüşülürken şike davasına değinmiş, mahkeme kararını gerekçe göstererek 2010-2011 sezonu Şampiyonluk Kupası'nın Trabzonspor’a verilmesi gerektiğini vurgulamıştı.