Futbolda 'Şike Davası' sonrasında 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını isteyenTrabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bu konuda olumlu yanıt alamamıştı.
Bordo-mavililer bunun üzerine, ekim ayında mahkemeye başvuruda bulunmuştu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in bizzat verdiği dosya, Avrupa İnsan Hakları mahkemesi tarafından reddedildi.

HÜRRİYET'İN HABERİNDE ŞENER: USUL YÖNÜNDEN REDETTİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hürriyet'e açıklamada bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin başvurularını usul yönünden reddettiğini belirtti. Gerekçeli kararın daha sonra kendilerine yollanacağını dile getiren Sadri Şener, "Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin bu kadar kısa sürede kararı sonuçlandırmalarını beklemiyorduk. Kararı gördükten sonra sebebini anlayacağız. Yarın daha geniş kapsamlı bir bilgilendirme yapabiliriz" dedi.

İHA'NIN HABERİNDE ŞENER: BÖYLE BİR BİLGİ GELMEDİ
Ancak İhlas Haber Ajansı'nın haberinde ise Başkan Şener, kendilerine böyle bir bilginin gelmediğini kaydetti. İHA'nın haberi şu şekilde:
Trabzonspor Kulübü'nün, 2010-2011 sezonu şampiyonluğuna ilişkin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun reddedildiği yönünde haberlerin ardından bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener, kendilerine böyle bir bilginin ulaşmadığını belirtti. Durumu öğrenmeye çalıştıklarını ifade eden Şener, yarın daha sağlıklı bilgiye sahip olabileceklerini belirtti.

Şimdi ise iki farklı açıklama ile kafalar iyice karıştı...