Trabzonspor’da kritik Fenerbahçe sınavını hak mahrumiyeti cezası nedeniyle Şükrü Saraçoğlu’nda izleyemeyecek olan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımı stadyuma hareket edene kadar futbolcularını bir an bile yalnız bırakmayacak.

Trabzonspor'un internet sitesinden Futbol Federasyonu hakkındaki açıklaması yüzünden 1 Ocak’ta PFDK tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımını Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda yalnız bırakacak. Trabzon’a perşembe günü öğle saatlerinde gelip yönetim kurulunu toplayan Başkan Hacıosmanoğlu, daha sonra takımının antrenmanını izledi, teknik direktör Ersun Yanal’la da bir görüşme yaptı.

Futbolcularıyla da bir araya gelip moral veren Başkan Hacıosmanoğlu’nun maçtan önce takımının otelden ayrılıncaya kadar kafileyle birlikte kalacağı, takımını uğurladıktan sonra da maçı izleyeceği belirtildi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'na gidecek olan yönetici arkadaşları ve kulüp personeliyle bir görüşme yaptığı, "Tahriklere kapılmadan karşılaşmayı izleyin. Herhangi bir durumla karşılaştığınız takdirde de hakkınızı sonuna kadar koruyun. Orada Trabzonspor’u temsil ediyorsunuz” ifadesini kullandığı belirtildi.

SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

Trabzonspor’da yarın İstanbul deplasmanında oynayacağı Fenerbahçe maçı için seferberlik ilan edildi. Özellikle son yıllarda Fenerbahçe ile yaşanan büyük gerilimin futbolcuları etkilememesi için büyük çaba sarf eden teknik direktör Ersun Yanal, geçen yıl şampiyonluk yaşadığı Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na istifasının ardından ilk kez gidecek olmanın da heyecanını yaşayacak.

Kaptan Bosingwa’nın sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayacak olması bordo mavililerin bu önemli sınav öncesi tek handikapı olarak görülürken Ersun Yanal’ın Afrika Kupası’ndan dönen Medjani’ye ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.

İŞTE DÜNDEN BUGÜNE YAŞANAN TÜM GELİŞMELER