Bordo-Mavililerde forvete bir oyuncu alacaklarını açıklayan Sadri Şener, hafta başında İngiltere'ye gitmişti. Başkan Şener, İngiltere'den döndü ve henüz bir açıklama yapmadı. Şenol Güneş'in taleplerini yerine getirmek isteyen yönetimin bir forvete ve bir de savunmaya takviye yapacağı gelen haberler arasında.

Bordo-mavililerin gündeminde forvet için Braga'nın 28 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Lima'nın olduğu ifade edildi. Gol yollarında son derece etkili bir isim olan Lima 2010 yılından beri Portekiz liginde Braga'nın formasını giyiyor.

Öte yandan Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bordo-mavili taraftarlar, havai fişek gösterisi yaptı.

Beşirli Mahallesi Sahilinde toplanan çok sayıda bordo-mavili taraftar, yaklaşık 6 kilometrelik mesafede aralıklarla havai fişek atarak kulüplerinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Bordo-mavililer ellerinde meşaleler kulüpleri lehine tezahüratlarda bulunurken bazı taraftarlar da deniz araçlarıyla kutlamalara eşlik etti. Kolbastı ve horon oynayarak eğlenen taraftarlar, kutlamaların ardından dağıldı. Kaynak: Ligtv