61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Bordo Mavililerin transfer listesinin üst sıralarında bulunan Halil Dervişoğlu transferiyle ilgili Bordo Mavililer geçtiğimiz günlerde Hollanda’ya gitmiş ve Hollanda ekibi Sparta Rotterdam’a son teklifi yapmıştı.

1 milyon Euro seviyelerinde teklifi teklifi Hollanda Kulübüne ileten Bordo Mavililer’den Sparta Rotterdam’dan son olarak 1,5 milyon Euro ödeyin şeklinde cevap almıştı.

BABA DERVİŞOĞLU GÖRÜŞTÜ

Sparta Rotterdam’lı yetkilileri ikna edemeyen Bordo Mavililer son koz olarak Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu’nu kullandı. 

Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu bugün Sparta Rotterdam yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirerek “Halil’in transferinde kolaylık sağlayın” isteğinde bulunarak uzun süre müzakere etti.

Bu talebi de olumsuz karşılayan Sparta Rotterdam kulübü 1,5 milyon Euro’dan aşağı inmeyeceklerini Halil’in babasına iletti. 

Büyük üzüntü yaşayan Baba Dervişoğlu transferin çıkmaza girdiğini Bordo Mavili kulübe bildirdi.

Öte yandan Halil Dervişoğlu'na Trabzonspor'un tekliflerinin çok üstünde teklifler geldiği bilinirken Bordo Mavililerin transfer bütçesinin kısıtlı olması sebebiyle adım atamadığı kaydedildi.