Trabzon'da bugün Kuzey Ekspres Gazetesinde yayınlanan Trabzonspor'da kombine ve Passolig Kart satışları ile ilgili rakamlar büyük endişe yarattı. Bordo-Mavililer resmen tarihinin en düşük kombine satışını gerçekleştirirken bu durumun önümüzde ki dönem Avni Aker'in nasıl bir görüntü alacağını da gözler önüne seriyor. 

İŞTE O HABER: 
Bordo-Mavili kulüp tarafından 30 Haziran tarihinde satışa çıkartılan 12 Temmuz’a kadar da eski kart sahiplerine gerçekleştirilen kombine kartlarından şu ana kadar ulaşılan  rakam sadece 50’ye yaklaştı. Buna göre geçen sezon kombine kart tercih eden taraftarlardan yüzde 90’lara varan oranda büyük bir kısmı bu yıl satın alım gerçekleştirmedi.

Bunun yanında Passolig satışıyla birlikte forma satışlarında da tam bir fiyasko yaşanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya koyulan ve geçtiimiz sezonun bitimine 1 ay kala satışına başlanan Passolig kartlarına şua ana kadar sadece 300 dolayında Trabzonspor taraftarı sahip oldu.

Forma satışı konusunda da TS Clup mağazaları en durgun dönemlerinden biri yaşanıyor. Bu rakamlar gelecek sezon Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde yaşanacak görüntünün de en büyük habercisi oldu. Kombine kartlara ve Passolig’e ili göstermeyen taraftarların davranışına sebep olarak 2 önemli unsur ön plana çıktı.

Söz konusu gerekçelerden ilki fiyatların yüksekliği ve diğeri ise giden oyunculara rağmen kadroya istenilen seviyede beklentileri karşılayabilecek isimlerin transfer edilmemesi olarak gösterildi. Ayrıca taraftarı cezbedecek oyuncu transferi yapılmamış olması da forma satışlarında otomatik olarak yansıdı. Bu durgun endişe yarattı.

KAYNAK: KUZEY EKSPRES GAZETESİ