Corona virüsü nedeniyle ara verilen liglerin 12 Haziran'da başlayacağının duyurulmasının ardından Trabzonspor çalışmalarına başlamıştı.. 
Ligin en hazır takımı görünümünde olan bordo-mavililerde hedef sezon sonu iki kupayı da müzeye götürmek.. 
Takım belirlenen hedef için çalışmalarına devam ederken yönetim de gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına başladı.. 
Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran'ın ardından Aly Malle içinde anlaşma sağlayan bordo-mavililer trasnferde dur durak bilmiyor.. 
Yusuf Yazıcı'ya karşılık Fransız ekibi Lille'nin Trabzonspor'a gönderdiği Edgar Le kiralık olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'da forma giyiyordu.. 
Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek yıldız futbolcunun bordo-mavililere dönmesi gerekiyor.... 
Fakat Feyenoord g26 yaşındaki futbolcuyu bonservisi ile kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Bu bağlamda çalışmalarını yürüten Feyenoord'tan Karadeniz temsilcisife flaş bir takas teklifi geldi.. 
Karadeniz Gazetesi'nin Hollanda basınına dayandırdığı habere göre; Feyenoord kulübü, Gineli savunma oyuncusu Edgar Le'yi takımda tutmak istiyor.. 
 

JÖRGENSEN TEKLİFİ GELDİ

Teknik direktör Dick Advocat'ın da Le'nin performansından memnun kaldığı ve Nicolai Jörgensen ile takas yapmak istedikleri belirtildi. Oyuncunun maaşının yüksek olduğunu ve bu ücreti ödeyemeceklerini düşündükleri için, Nicolai Jörgensen'i bu transferde takasa olarak kullanmak istedikleri öğrenildi.. 
Trabzonspor'un ise bu teklife ne cevap vereceği ise merak konusu. Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde Hollanda ekibi, le'ye karşılık bordo mavili takıma Luciano Narsingh'i önerdiği iddia edilmişti..