61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ -Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve gelmesi ile birlikte  1461 Trabzon'dan Teknik Direktör Mustafa Akçay ile birlikte takıma dahil edilen futbolcular bir bir takımdan ayrılmaları dikkat çekiyor. Dönemin teknik direktörü Akçay, yönetiminde ki 1461 Trabzon'da özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında aldıkları galibiyetlerle yıldızları parlayan Fatih Öztürk, Gökhan Alsan, Mustafa Akbaş, Cenar Osmanpaşa, Yusuf Erdoğan, Kadir Keleş, Abdulkadir Özdemir o dönem takım içinde yer almış zaman zamanda forma giymişti. 

Bu isimlerden geçen sezon takımda sadece Fatih Öztürk, Yusuf Erdoğan ile Mustafa Akbaş kalırken Kadir Keleş, bonservisi ile Akhisar'a gönderilmiş Caner Osmanpaşa K. Erciyes'e, Abdulkadir ve Gökhan Alsan ise Şanlıurfaspor'a kiralanmıştı. 

1461 Trabzon'un, Trabzonspor'un üst üste şampiyonluklar kazandığı kadrosuna  benzetilmesinin ardından takıma dahil edilen oyuncular bu sezon da bordo-mavililerde bekledikleri şansı bulamadı. Bu oyunculardan takımda kalan 3 isimden, Fatih Öztürk, geçen dönem gösterdiği kötü performans ile takımdan ayrılacak oyuncuların başında yer alırken Mustafa Akbaş'da Şota tarafından Trabzonspor'un Almanya kampına götürülmediği için gözden çıkarılan isimler arasında yer aldığı kaydediliyor. 

1461 Trabzon'dan o dönem Trabzonspor'a katılan 7 oyuncudan ise Trabzonspor'da sadece Yusuf Erdoğan kaldı. Yusuf Erdoğan ise gösterdiği performans ile Trabzonsporlu taraftarların umut beklediği oyuncular arasında yer alıyor.

Hatırlanacağı üzere Trabzonpor'da Gökhan Alsan Karabükspor'a kiralık olarak giderken, Caner Osmanpaşa ve Abdulkadir Özdemir'de Akhisar'ın yolunu tutmuştu.