61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor bugün akşama doğru ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bordo-Maviler ilk etapta Emre Güral ile ilgili Eskişehirspor ile anlaşırken oyuncunun bu kulübe gönderilmesine de kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Eskişehir ile anlaşamayan Trabzonspor oyuncusun geri çağırdı.

Ancak Emre gelmeden Trabzonspor transfer sürecine kısa bir süre kaldığından dolayı bu oyuncu için farklı kulüplerle görüşmeye başladı. Yapılan görüşmeler sonucunda Bordo-Mavililer Konyaspor ile 2. yarı için oyuncuyu kiralama karşılığında anlaştı. Bu noktada da KAP'a bu yönde bir açıklama yapıldı.
Ancak Emre boyutunda  yaşananlar ise akıllara Erkan Zengin olayını getirdi.

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor Erkan Zengin ile ilgili KAP'a açıklama yaptığında bu oyuncu da bordo-mavili kulübe gelmeye sıcak bakmıyordu. Bu nokta da Emre'nin Konya'da oynamak istemediği ve bir kaç gündür çalışmalara katıldığı Eskişehir'de kalmak istediğini yönetime ilettiği bildirildi.

Eskişehir kulübünde hazırlık maçı da oynayan oyuncunun bu noktada Eskişehir ile bağlarını koparmak istemediği de ifade edildi. Trabzonspor yönetiminin oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında.

 KAYNAK: 61SAAT.COM