Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne de Napoli karşısında 2 maçta gol atamadan veda eden Trabzonspor'da, artık tüm hesaplar ligde ilk 4 sıra içinde yer alarak gelecek yıl Avrupa kupaları vizesi almak için yapılıyor. Son 3 resmi maçından 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak düşüş içine giren bordo mavililer, Kardemir Karabükspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılıp yeniden çıkışa geçmek istiyor.

MEDJANİ CEZALI - WARİS DÖNÜYOR
Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor maçında savunmanın önemli isimlerinden Medjani cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları süren Belkalem ve Yatabare'nin de yarın akşamki maçta oynayamayacağı belirtildi. Takımla çalışmalara başlayan Waris ile Yusuf'un ise teknik direktör Ersun Yanal tarafından Kardemir Karabükspor kadrosuna alınabileceği bildirildi.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yarın akşam saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak. Mustafa Öğretmenoğlu ve Murat Özcan da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.