Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Yusuf Erdoğan, Belkalem, Yatabare ve Waris dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Bu 4 futbolcunun Galatasaray maçında oynayabilecek düzeye geldiği öğrenildi.
Trabzonspor'da sakatlar düzeldi kadro güçlendi
Bu sezon sakatlıklardan çok başı yanan Trabzonspor’da, zorlu Galatasaray maçı öncesi müjdeli haber geldi. Yaklaşık 2 aydır oynamayan Yusuf Erdoğan dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı ve çift kale maçtaki performansıyla kritik karşılaşma öncesi hocasının gözüne girmeyi başardı. 

En son 2 Şubat’taki Fenerbahçe maçında forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun sahalara geri dönmesi, Ersun hocanın da hücum hattında koz sayısını arttırdı. Öte yandan, kadrodaki diğer sakat futbolcular Belkalem, Yatabare ve Waris de idmanda arkadaşlarıyla beraber çalıştı. Söz konusu isimlerin Galatasaray karşısında 90 dakikayı rahatlıkla çıkarabilecek düzeye geldikleri öğrenildi.

Bosingwa’da sorun yok!

Hafif ağrısı bulunduğu gerekçesiyle önceki günkü idmanda ayrı çalışan kaptan Bosingwa’da korkulacak bir durumun olmadığı açıklandı. Portekizli futbolcunun pazar günü takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. Öte yandan takıma dönen oyuncular sonrası Ersun hocanın da Galatasaray maçı kadrosu büyük oranda değişti. Erkan Zengin’i son 2 lig maçında kesen Yanal’ın burada Yusuf’u oynatması, Waris’e de sağ açıkta Sefa’nın yerine şans vermesi gündemde.