61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig’in 12.haftasında Ankaragücü’ne konuk olan Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu maç sonrası önemli açıklamalar yaptı.

‘’SAKATLIK OLMADAN MAÇ TAMAMLANDI''

Ankaragücü galibiyetini değerlendiren Ağaoğlu, ‘’Galibiyet her zaman iyidir ve güzeldir. 3 puanı 3 golle aldık. Raha bir maç oldu. Ankaragücü’nün eksik kalmasından sonra oyunun haklimiydik. Tempoyu arttırabilirdik ama enerjiye ihtiyacımız var. Önümüzdeki maçlar için. Allah’a şükür ciddi bir sakatlık olamadan maç tamamlandı. Geçen haftaki mücadele olağanüstü bir maçtı. Öylesine mücadele sergilediğiniz zaman olduğunuzun üzerinde bir güç olunca sakatlıklar kaçınılmaz oluyor. Maçın Fair Play uyguna geçmesi her ne kadar bir kırmızı kart varsada sevindirici bir durum. Ankaragücü taraftarını tebrik ediyorum son dakikalara kadar takımlarını desteklediler’’ ifadelerini kullandı.

‘’ŞAMPİYONLUK HAVALARI FALAN''

Ligin durumu hakkında değerlendirmede bulunan Ağaoğlu, ''Oralara takılmayın maç fazlasıyla lider olursanız ama önünüzdeki oynanacak 22 maç var. Zorlu bir maraton bu ligi herkes her takım birbirini yenecek güçte. Bazen kötü oynuyorsunuz kazanıyorsunuz. Sakın ama sakın bu maçon Getafe ve Galatasaray maçına kadar bu skorun keyfini yaşayalım. Ama öyle şampiyonluk havaları falan yolumuz uzun ve dikenli sezon sonuna kadar bu mücadeleyi saklamamız lazım’’ dedi.

‘’EKUBAN 45 DAKİKA OYNAR''

Ekuban ve Sturridge’nin durumuyla ilgili ise Ağaoğlu''Buna en iyi cevap verecek kulüp doktoru. Ekuban’ın ben önümüzdeki hafta 45 dakika olsa süre alacağını tahmin ediyorum. Daniel ile ilgili olarak hafta içerisinde kulüp doktorumuz bir açıklama yapar’’ ifadelerini kullandı.