61SAAT SPOR SERVİSİ – ÖZEL

Trabzonspor’da camianın öne gelenlerin bir araya geldiği birlik kahvaltısında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yayın danışmanımız Ali Savaş’ın sorularına cevap verdi.

AĞAOĞLU, ‘BANKALARA PROJELER SUNMALIYIZ’

Ekonomik çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ağaoğlu, ‘’Bankalarla görüştük. Vay bu nedir dediğimiz bir an olmadı. Bizi nelerin beklediğini bildiğimiz için olmadı. Enkaz edebiyatı yok. Göreve talip olduk. Onun gereğini yerine getireceğiz. Bankalar yaklaşmayacak onu tutup sen çekeceksin. 3 bankayla görüştük. Onlar size yaklaşmazlar biz onları bize çekiyoruz. Ben Trabzonspor başkanı olarak bankalarla görüşüyorum. Şu kadarını söyleyeyim. Belki bir iki haftaya daha ihtiyacımız var. Bankalarla anlaşılabilir projeleri onlara sunmak zorundayız. Parasal yardım düşünülebilir. Oraya bir lira yardım eden taraftar bile kendini takımında sorumlu hisseder. Oradaki pay sahibinin olduğunu hissetmesi önemlidir. Asıl önemli olan kasaya para girdikten sonra paranın nasıl harcandığ’’ ifadelerini kullandı.

AĞAOĞLU, ‘FUTBOLCULARIN YARISI BENİ ANLADI’

Futbolcularla yapılan toplantıda yaşananları anlatan Ağaoğlu,  ‘’Mavi göz, kahverengi göz, yeşil göz hepsi bana bakıyorlardı. Ben 30 senedir sporcularla göz gözeyim, yüz yüzeyim. Daha doğrusu onların gözüne baktığım zaman onların bana baktığı zaman ne gördükleri önemli. Yarıya kadar olan bir bölümü biz bunları dinlemiştik demişlerdir. Geriye kalan yarısı kendilerinden bir parça buldular. Trabzonspor’a fayda sağlamak adına neler yapabileceklerini düşündüklerini gördüm’’ dedi.