Trabzonspor'da sağ bek problemi Cavanda'nın transferiyle çözülürken, sol bekte de oyuncu fazlalılığına rağmen sıkıntı baş gösterdi.

Geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamayan İshak Doğan, Şota tarafından da veto edilirken, yine bu sezon transfer edilen Alper Uludağ'ın Hollanda kampında beklentileri karşılayamaması üzerine Gürcü Teknik Direktör yönetimden sol bek istedi. Şota'nın Süleyman Hurma ile yaptığı görüşmede, Bursaspor'da forma giyen Emre Taşdemir'in ismini paylaştığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Şenol Güneş'in şans verdiği ve performansıyla A Milli formayı da sırtına geçiren Emre Taşdemir için Bursaspor'a takasta oyuncu teklif edileceği, bunun yanında bir miktar parayla transferin tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Daha önce Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için Bursaspor'un kapısını çalan ancak istenen rakamlar nedeniyle geri adım atan Trabzonspor'un Emre Taşdemir için ise şartlarını zorlayacağı ifade edildi.

Bu arada Mustafa Akbaş, Gökhan Karadeniz, Ferhat Yazgan ve İsak Doğan’a Trabzonspor tarafından kulüp bulmaları yönünde tebligatı yapıldı.