Trabzonspor-Göztepe maçının hakemi Fırat Aydınus, verdiği kararlarla skandala imza attı. Çalmadığı fauller, vermediği kartlar ve Trabzonspor'un lehine olan bariz penaltıyı es geçen Aydınus'un yönetimi Trabzonspordan büyük eleştiri aldı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler Ömer Sağıroğlu ile Ertuğrul Doğan, Trabzonspor - Göztepe maçında hakem kararlarını eleştiren açıklamalar yaptı.

Yapılan açıklamaların ardından 3 isimde şok kararla PFDK'ya sevkedildi.

PFDK'tan yapılan açıklamada şu ifadeler eyer verildi:

"Sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı AHMET AĞAOĞLU'nun 02.11.2019 ve 03.11.2019 tarihlerinde Tv programında yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü idarecisi ÖMER SAĞIROĞLU'nun 02.11.2019 tarihinde medyada ve 04.11.2019 tarihinde kulübün sosyal medya hesabından yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü idarecisi ERTUĞRUL DOĞAN'ın 03.11.2019 tarihinde sosyal medya hesabından yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.