Kurban Bayramı dolayısıyla Trabzonpor'da bayramlaşma töreni düzenlendi. Yarın oynanacak Bursaspor maçı dolayısıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kamp yapıldığı için daha önce de bayramlaşma töreninin düzenlendiği Trabzonspor Haluk Ulusoy Kamp Eğitim Tesislerinde düzenlendi.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in ayağından sakatlanması nedeniyle katılamadığı bayramlaşma törenine Trabzonpor ve Trabzon üst kademesinden çok sayıda kişi katıldı. Asbaşkan Nevzat Şakar ve Genel Sekreter Hasan Yener'in ev sahipliğini yaptığı törene eski başkanlar Salih Erdem ile Ahmet Celal Ataman'ın yanısıra eski yöneticilerden de çok sayıda kişi katıldı.


Törene Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Erzurum İl Emniyet Müdürü Turgut Yıldız, Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak'un da katılması dikkat çekti.
Törene katılan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e ise büyük ilgi gördü. Törenin ulaşım açısından uygun yerde bulunmasından dolayı vatandaşlarda bayramlaşma törenine büyük ilgi gösterirken, hemen hemen herkes Teknik Direktör Güneş ile fotoğraf çektirmek için bir birleri ile yarıştı.

FUTBOLCULAR KATILMADI
Bayramlaşma törenine Trabzonspor'un yarın Bursaspor maçı dolayısıyla futbolcular kampta bulunduğu için katılmadı.  Törene siyasilerinde çok fazla ilgi göstermediği gözlendi.
Törene, AK Parti'den eski Bakan Osman Pepe, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın eski futbolcu ve yöneticiler katılanlar arasında yer aldı.