61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’da sezonun bitimi ile Emre Güral dünya evine girecek. Bu sezon arasında verilen izinle nişan yapan bordo-mavili futbolcu yaza ise düğün yapmayı planlıyor. Düğün davetiyelerini şimdiden bastıran Emre Güral, takım arkadaşlarına düğün davetiyesini verdikten sonra Almanya’da beraber büyüdüğü arkadaşı Gaziantepsporlu Cenk Tosun’a da düğün davetiyesini verdi. 

Gaziantepspor maçı öncesinde düğün davetiyesini arkadaşına veren Emre, oyuncuyu da mutlaka beklediğini söylemeyi ihmal etmedi. Cenk’te bu davete mutlaka katılacağını kaydetti.
Düğünle ilgili esprisi yapan Emre, Trabzonspor’un gurbetçi futbolcularından Şahin’in de dans gösteresi yapacağını söyledi. Esprisine devam eden Emre, “Düğüne Şahin de gelecek. Şahin’in hatta dans gösterisi var. Onu görmek isteyenler bakabilir.  Zeybek’ten tut, Hip Hop’a kadar” dedi.
Bu esprisi üzerine Şahin’de “Bir oryantal yok” cevabını yapıştırdı.
Trabzonsor’da bu kez krizsiz bir düğün olacağından dolayı herkes derin bir nefes aldı. Hatırlanacağı üzere Zokora kimseye haber vermeden düğün yapmış ardından kadro dışı bırakılmış sonrasında da karşılıklı olarak sözleşmesi fesihedilmişti.

KAYNAK: 61SAAT.COM