61SAAT SPOR SERVİSİ- Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, bu akşam evinde Eskişehirspor'u ağırlayacak.  Bordo-Mavililerde, son haftalarda adı transfer dedikodularına karışan İshak Doğan'da bu maça 11'de başlıyor. En son Spor Toto Süper Ligde 5. haftada oynanan ve 3-0 kaybedilen Karabükspor maçına ilk 11'de başlayan oyuncu bundan sonra ligde 11 yüzü görememişte. Ancak Ziraat Türkiye Kupasında gösterdiği başarılı performans sonrası Musa Nizam'ın da sakatlığı nedeniyle bugün Eskişehirspor karşısında Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından başarılı oyuncuya 11'de göreverildi. 

İshak, Trabzonspor'da Spor Toto Süper Ligde Kayseri Erciyes ve Karabükspor karşısında ilk 11'de görev alırken Ziraat Türkiye Kupasında ki maçlarda da 11'de görev yapmıştı.
Trabzonspor'da bugün ki maçta 11'de görev alan Soner Aydoğdu'da 7 hafta sonra ilk 11'de görev alacak. Daha önce Gaziantep ile oynanan ve 4-4 biten karşılaşmada görev alan Soner, Mehmet'in cezalı olması nedeniyle 11'de görev yapacağı ifade edilirken Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da görev almıştı.