61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor transferin son günü yaklaşırken dikkat çeken hamleler yapıyor. Bordo-mavililer önce Florent Malouda ile yollarını ayırdı ardından da Bourceanu’yu bedelsiz olarak eski takımı Steaua Bükreş’e kiraladı. 


Yabancı kontenjanında 2 oyunculuk yer açan Trabzonspor’da transferin son günü 1 Eylül’e sayılı saatler kala yapılan bu hamleler taraftarları da heyecanlandırdı. 

Sakatlığı 3 ay süreceği açıklanan Bourceanu’yu bedelsiz olarak eski takımına kiralaması Trabzonsporlu taraftarları da “İkinci yarıya yetişebilirdi. Transfer yapılacak ki bedelsiz olarak kiralanıp yer açıldı” yorumlarının yapılmasına neden oldu. 


Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile CEO Burak Gürdal’da geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda yabancı kontenjanına bağlı olarak 2 yabancı oyuncunun transfer edileceğini söylemişti. 


UEFA Avrupa Ligi Kura çekimlerinin ardından canlı yayına bağlanan Gürdal’ın “Pazartesi gününe kadar süreç devam ediyor. Yabancı kontenjanında düşündüğümüz bir kaç oyuncu var. Görüşmelerinizi yaptığımız sürecini devam ettiğimiz oyuncular var. Bir iki ismi kadromuza katabiliriz” açıklaması ve 2 oyunculuk da yer açılması bordo-mavililerin yarın bombaları patlatabileceği izlemini doğurdu. 


Transfer sürecinin başından beri bordo-mavililerle ismi anılan Fulhamlı Mitroglou’nun eski takımı Olimpakos’a kiralanması, Slimani’nin bonservisinin yüksek olması, Van der Vaart’ın da “Futbol hayatımı Hamburg’da sürdürmek istiyorum” açıklamaları,  taraftarları “Kim alınacak?” sorularını yöneltmeye sevk etti. 

Dün Fransız basınının Yatabare ile Trabzonspor’un kesin olarak anlaşmaya vardığını açıklaması sonrası bu oyunun büyük ihtimalle bordo-mavililere transfer olacağı kaydedilirken ikinci oyuncunun kim olacağı da önümüzde ki saatlerde belli olması bekleniyor.