61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un Gineli yıldızı Kevin Constnat, sakatlığı dolayısı ile Togo karşısında forma giyemediği iddia edildi. Maçın ilk 11’inde yer almayan oyuncunun röportajının yer aldığı guineefoot internet sitesi, Gine’nin 2-1 kazandığı Togo karşısında oynanan oyunu değerlendirdi. 

Togo karşısında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Constant, 10 Eylül Çarşamba günü Uganda ile oynanacak maçta da oynamasının zor olduğunu kaydetti.

Constant, “Benim Çarşamba günü oynayıp oynamayacağım hala belirsiz duruyor. Bugün biraz ısınma hareketleri yapmaya çalıştım. Uganda karşısında oynamam az bir olasılık. Bunun için koç ile konuşacağız” dedi.

Gine basınına göre oyuncunun Trabzon’dan sakat olarak ülkesine geldiği ve burada yapılan kontrollerinde Uganda karşısında oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacağı kaydedildi. Ancak Constant'ın bu maçta riske edilmeyeceği kaydediliyor. Tedavi sürecinin ardından Constant'ın büyük ihtimalle Fenerbahçe maçında takımla birlikte sahada olacağı kaydedildi.