61SAAT SPOR SERVİSİ-SERKAN KILINÇ-Trabzonspor, yeni transferlerle büyük bir ivme kazanırken bordo-mavililerde en çok merak edilen konulardan biri de Emre Güral’ın durumu. Trabzonspor’da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in göreve gelmesi ile gözden düşen genç forvet, gönderilmek istenen oyuncular arasında yer aldı. Ancak Trabzonspor’da gönderilmek istenen oyuncular arasında elde kalan tek isim olan Emre Güral’ın Trabzonspor’da ki geleceği soru işaretleri ile dolu. 

Transfer döneminde Galatasaray, Bursaspor, Antalyaspor gibi takımlarla adı anılan oyuncu her hangi bir takıma transfer olamayınca mecburen Trabzonspor’da kaldı.

EMRE İLE İLGİLİ KARARI TEKNİK HEYET VERECEK
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Emre’nin Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde çalışmalarını tek başına yaptığını kaydeden “Her şey teknik heyetin görüşüne bağlı. Şuan yine çalışmalara devam ediyor. Kadroya alınmadı. İlerde ne olur bilemeyiz, sonucunda teknik heyetin vereceği karara bağlı. Yan sahada çalışmalara devam ediyor.  Bundan sonra takıma çağrılır mı çağrılmaz mı teknik heyetin vereceği bir karar” dedi.

GİTMEK İSTEMEDİ!
Emre’nin transfer döneminde bir çok talibi bulunduğunu da kaydeden Güney, “Emre’nin talipleri oldu. Ancak kendisi gitmek istemedi” dedi.