DAHA İYİ OLDUĞUMUZU GÖSTERİN
Trabzonspor'da yarınki Antalyaspor maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına son uyarılarını yaptı. Geride kalan iki haftada kaybedilen 5 puanla morali bozulan bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, öğrencilerine "Ne yapın edin bu maçı kazanın" mesajı verdi. Tecrübeli teknik adam, "Şu ana kadar kredimizden fazlasını tükettik. Antalyaspor ligde bulunduğu konuma oynadığı etkili futbolla geldi. Biz onlardan daha iyi olduğumuzu kanıtlamak için kazanmalıyız" dedi.

FORVET OYUNCULARINA "VUR" EMRİ
Camia üzerindeki kara bulutları dağıtmak için mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan Güneş, "Artık geçmişi unutun. Antalya'yı yenip yeni bir sayfa açmalıyız. Camiamızı yeterince üzdük. Şimdi toparlanma zamanı" diyerek futbolcularını kamçıladı. Öte yandan, Güneş'in ayrıca idmanlarda forvet oyuncularıyla özel olarak ilgilendiği belirtildi. Bu yıl bariz bir şekilde gol problemi yaşadığı gözlenen Karadeniz ekibinin hocası forvetlere, "Kaleyi gördüğünüz yerden vurun" emri verdi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in yarınki Antalyaspor maçında Halil Altıntop'u yedeğe çekip hücum hattında Emre Güral ve Marc Janko'yu birlikte oynatacağı öğrenildi. Geçen haftaki Bursaspor maçının son bölümlerinde birlikte oynayan, gol atamasalar da etkili bir görüntü ortaya koyan Emre&Janko ikilisine güvenen teknik direktör Güneş, iki ismi kanatlardan Yasin Öztekin ve Olcan Adın'la beslemeyi planlıyor. Güneş'in orta alanda her zamanki gibi Didier Zokora ile Sapara'ya görev vermesi bekleniyor.