Faruk Kanca şu ifadelere yer verdi;

''Trabzonspor zor günlerden geçiyor. Tarihi çok büyük zaferlerle dolu. Şuan bulunduğumuz tablo eski şanlı günlerdeki gibi değil. Ahmet Ağaoğlu bu zor durumda taşın altına elini soktu bizi yönetime aldı. Benim beklediğim tek listeydi. Metin Kaya kardeşimiz Trabzonspor’a hizmet için ortaya çıktı. Bu yarışta arkadaşlar çoğunlukla bizi favori gördüğü için çoğu gelmedi. Tabi önemli olan buradan geldiğimiz şekilde değilde giderken nasıl ayrıldığımız önemli. İnşallah başımız dik olarak buradan ayrılırız. İçinde bulunduğumuz ekonomik tablo düşündürücü tablo. İnşallah bu olağanüstü durumun altından kalkarız ve Trabzonspor’u güzel günlere getiririz. 

Yönetim kurulu toplantısı yapmadık. Zaten yeni oluşan yönetim. 2 – 3 günlük beraberliğimiz var. Bir takım planlar programlar yapıldı. Öncelikle ekonomik tablo üzerinde plan yapılacak. Sezon sonundan itibaren önümüzdeki sezonun yapılanması oluşturulacak. 

Taraftarlar güvendi destekledi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, inşallah onlara layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.''