61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun  Avusturya kampına katılmasının ardından anlaşıldığı açıklanan yerli oyunculardan İshak Doğan’ın ismi KAP’a bildirilirken Antalyasporlu Musa Nizam’ın isminin açıklanmaması ise şüphe yarattı.
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor’da ilk etapta Musa Nizam ile Emrah Başsan’ın isimleri açıklanmış bu oyuncularda Antalyaspor kampından ayrılarak Trabzonspor’a imza atacakları iddia edilmişti. Ancak sonrasında transfere Teknik Direktör Halilhodzic’in veto koyduğu iddia edilmişti.
Antalyaspor cephesinde bu oyuncular için Trabzonspor ile anlaşmaya varıldığı kaydedilmişti. Fakat gelinen durumda iki oyuncuyla ilgili her hangi bir gelişme yaşanmazken Emrah Başsan’ın Antalyaspor kampına katılacağı kaydedilmişti.
Teknik Direktör Halilhodzic’in dün akşam 3-1 kaybedilen Augsburg maçının ardından 5 yerli 5 yabancı oyuncu transfer edilmesi gerektiği yönünde ki açıklamasına rağmen bu oyuncularla ilgili her hangi bir gelişme yaşanmaması “Halilhodzic, bu oyuncuları veto” iddialarını ise güçlendiriyor.