61SAAT SPOR SERVİSİ-SERKAN KILINÇ/Trabzonspor, milli maçlar arası sonrasında Hüseyin Avni Aker’de karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün  devam etti. Milli takımlara giden oyunculardan yoksun olarak hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.  Ancak Afrika Uluslar Kupasına için ülkelerine giden oyuncuların yokluğu Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’i düşündürüyor.

 Trabzonspor’un transfer sezonunu son gününde kadrosuna kattığı Yatabare ve Waris’te neredeyse bordo-mavililerle idmana çıkmadan Fenerbahçe maçına çıkacak. Afrika Uluslar Kupası 2015 elemelerinde bu ayki son maçlarını 10 Eylül’de oynayacak ikili ardından Trabzon’a gelerek bordo-mavililerle ilk idmanlarına çıkacak. Ancak Fenerbahçe maçının 14 Eylül’de oynanacak olması nedeniyle takımla kısıtlı bir zaman diliminde çalışacak olan ikilinin Teknik Direktör Vahid Halilhodzic tarafından Fenerbahçe maçı kadrosuna alınıp alınmayacağı ise merak konusu oldu.

Yunanistan Milli takımında bulunan Papadopoulos'un maçının 7 Eylül'de olmasından dolayı bu oyuncu bordo-mavililere daha erken katılacak.