61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un alt yapısında yetişen ve 17 yaşında A takıma çıkan Barış Memiş, bordo-mavililerde kendisine tanınan ikinci şansı da kullanamadı.
Trabzonspor’un alt yapısından yetiştiğinde kendisinden büyük şeyler beklenen Barış Memiş, yine hayal kırıklığına neden oldu. Trabzonspor’da ilk olarak 17 yaşında A takıma seçilen ve burada ilk yılında gösterdiği başarılı performans ile hafızalara kazınan Barış Memiş, sonrasında kariyerinde büyük çalkantılarla düşüşe geçmişti. Ardından farklı takımlara kiralanan ve yeniden Trabzonspor’a gelerek pilot takım 1461 bünyesinde oynamaya başlayan oyuncu geçen yıl da başarılı bir performans göstererek bu yıl yeniden A takıma alındı.
Ancak Trabzonspor ile gittiği Avusturya Kampında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in gözüne giremeyen oyuncu, gönderilecek listesine konuldu.
Barış Memiş’in özellikle kendisini çok isteyen eski hocası Akhisar Belediyespor’a gidebileceği kaydedilirken oyuncunun bundan sonra ki kariyerine kiralık mı yoksa satış şeklinde devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.
Barış Memiş, sosyal medyada hesabından ise sadece, "Nasip değilmiş" açıklamasını yaptı.