61SAAT SPOR SERVİSİ-ANTALYA- Trabzonspor'un dün akşam Celtic ile oynadığı hazırlık maçında Zeki Yavru taraftarların küfürlü protestosuna maruz kaldı. Bordo-Mavili futbolcu tam sahayı terk edecekken takım arkadaşları tarafından durduruldu.

Zeki Yavru’ya yapılan bu hareket  ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan Rizespor maçını akıllara getirdi. Bu maçta da Volkan Şen, taraftarların küfürlü tezahüratına maruz kalmış ardından ağlayarak sahayı terk etmişti.

Dün akşam Zeki Yavru’da aynı şekilde Volkan Şen’de olduğu gibi küfürlü tezahüratların hedefindeydi. Gözyaşlarına hakim olamayan genç futbolcu tam sahayı terk edecekken arkadaşları tarafından ikna edilip sahada kaldı.

Trabzonspor için varını yoğunu ortaya koyan genç futbolcuya yapılan bu hareket sağ duyulu Trabzonspor taraftarları tarafından kınandı.

Maçın ardından ağlayarak soyunma odasına koşan Zeki Yavru'ya yapılanın doğru olmadığını söyleyen takım arkadaşları genç oyuncuyu teselli etmeye çalıştı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Engin Kara'da Zeki Yavru'ya sahip çıktı,  "Zeki Yavru bu takımda kalacak. Çünkü o Trabzon'un öz be öz evladı. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın tamamı onun arkasındayız. Kendini bilmez birkaç taraftara yazıklar olsun. Onlar Trabzonspor taraftarı değil. Onlar bu şehrin hainleridir. Gerçek Trabzonspor taraftarı onlara hadlerini bildirir" dedi.