61SAAT SPOR SERVSİ-Trabzonspor’un bu sezon bitecek Nike markası ile bağlarını koparıyor. Bordo-mavililerin 2012’de imzaladığı sponsorluk sözleşmesi bu yıl Eylül ayında son buluyor. Bu durum ise bordo-mavililerin mağazasında da kendini gösteriyor.
Trabzonpor, ürünlerinin resmi satış adresi olan TS Club’larda Nike ürünü Trabzonpor formalarından kalmadığı gözlendi. TS Club internet mağazasında da Nike ürünü yeni sezon Trabzonspor formalarını da stoklarda kalmadığı şeklinde uyarı dikkat çekti.
TS Club doğrudan satış mağazalarında da Nike ürünlerinin yanında yeni sezon formalarına benzer TS Club etiketiyle satılan formalar dikkat çekti. Bu formalar Nike’in yeni sezon formalarına benzerken üzerinde ufak değişiklikler bulunduğu görüldü.
Nike’nin formaları 110 TL’ye alıcı bulurken Trabzonspor’un kendi ürünü TS Club etiketli formaların ise 80 TL civarında alıcı bulduğu kaydediliyor.
Bordo-Mavililerin bu stratejisinin Nike ile iplerin kopmak üzere olduğu ve yeni sezonda farklı bir firma ile anlaşılabileceği izlemini doğurdu.