Obraniak bombasının ardından sessiz kalan Rize'de Trabzon'daki isimler için harekât başlıyor. Aykut Demir ve Zeki Yavru'dan haber bekleniyor, Hikmet Karaman'ın asıl hedefi ise İshak Doğan.

Çaykur Rizespor'dan İshak Doğan hamlesi
Ludovic Obraniak’ı kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor, diğer mevkiilere yapılması planlanan takviyeler konusunda yavaş kaldı. Bunun nedeni ise Trabzonspor’da yaşanan belirsizlik... Zira Hikmet Karaman’ın kadrosuna katmak istediği oyuncuların neredeyse hepsi Bordo-Mavili takımdan gönderilmesi beklenen oyuncular. Bu isimler arasında Aykut Demir ve Zeki Yavru var. Trabzonspor 3 oyuncuyu da takasta kullanmak için Rize’yi bekletiyor. Hikmet Karaman ise yönetimden bir an önce transferlerin yapılmasını istiyor. Tecrübeli teknik adamın bu oyuncuların dışında Fırtına’dan asıl kadrosuna katmak istediği ismin ise İshak Doğan olduğu öğrenildi.

Ali Adnan’dan bıktılar!

Şu an Irak Milli Takımı’nda olan ve Granada’yla anlaştığı öne sürülen Ali Adnan’ın bölgesinin alternatifsiz kalması nedeniyle genç sol beki takıma kazandırmak isteyen Hikmet Karaman’ın bu konuda Ersun Yanal’la özel bir görüşme yapacağı da gelen haberler arasında. Önceliği İshak Doğan’a veren Karaman, Mustafa Yumlu ya da Aykut Demir ikilisinden birinin mutlaka transfer edilmesini istediği ifade ediliyor.