61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'da yönetim taraftara forvet sözü verdi ve taraftar bu sözün ne zaman gerçekleşeceğini tartışırken gün içerisinde sıcak haberler gelmeye başladı.
 
TAKIMI İLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR


John Guidetti, Feyennord takımında 23 maçta 21 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Trabzonspor'un forvet hattında hızlı ve etkili vuruş yapabilecek bir forvet arayışında olan yönetim John Guidetti ile prensipte anlaştı. Genç golcüyü satın alma opsiyonu ile kiralamaya çalışan Trabzonspor, Manchester City ile pazarlıkları sürdürüyor. Öte yandan yönetim Manchester City'i kiralama bedeli karşısında indirime gitmemesi yönetimin canını sıkmaya başladı. Guidetti'nin bugün 4-5 gibi İstanbul'a ineceği öğrenildi. 

Buradan Trabzon'a geçecek olan yıldız oyuncu yarın şehri ve tesisleri gezerek 1 yıllık kontrata imzayı asması beklenen Manchester City'nin yıldız oyuncu için Trabzonspor'dan 1 milyon 200 bin euro istediği öğrenilirken Trabzonspor'un oyuncuya 800.000 euro vermek istediği arada ki ufak pürüzlerin bu gece halledilmesi bekleniyor.

61saat.com'u takip etmeye devam edin.

Guidetti'den fantastik hareket