Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasındaki 3-1'lik Akhisar Belediyespor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor'un kale ve savunma hattındaki performansı dikkat çekiyor. Bu sezon özellikle gol yollarında sorun yaşan bordo-mavililer, kale ve savunmasıyla ise göz dolduruyor. Karadeniz ekibi 11 haftada 8 golle ligin en az gol yiyen takımı olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Uzun bir sakatlık döneminin ardından formasına kavuşan Trabzonsporlu Giray Kaçar, takım olarak savunmada iyi bir uyum içerisinde olduklarını dile getirdi. Bir takımın gol yememesi için kaleciden önceki son direniş noktasının stoper olduğuna dikkat çeken deneyimli stoper, "Dolayısıyla burada yan yana oynayan 2 oyuncunun birbirleriyle uyumu büyük önem taşıyor. Ben bu uyumun değerini en iyi bilen oyunculardan birisi olduğumu düşünüyorum. Birlikte görev yaptığım arkadaşlarım da çok iyi futbolcular. Aramızda da iyi bir uyum var." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili forma altında Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadığına değinen Giray, en büyük özleminin de şampiyonluk sevinci yaşamak olduğuna vurgu yaptı. Başarılı futbolcu, "Bunun için uğraş veriyoruz ve hak ettiğimizi düşünüyorum." dedi.

Deneyimli futbolcu, hedefinin de Trabzonspor'un yaşacağı şampiyonluklara katkı sağlamak ve milli takımda sürekli oynamak olduğunu sözlerine ekledi.