61SAAT SPOR SERVİSİ - ANTALYA 

Yeni transfer Badou Ndiaye'nin ilk 11'de başladığı mücadeleye bordo mavili ekip Erce, Serkan, Hosseini, Ivanildo, Abdurrahim, Obi Mikel, Kerem, Ndiaye, Kamil, Fıratcan ve Ekuban 11'yle çıktı. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

KİM NASILDI

Erce Kardeşler: Kuşkusuz Trabzonspor’un en iyi ismiydi, kalesine gelen pozisyonlarda başarılı bir performans sergiledi. Öyle ki 90’a giden bir topu kurtarması rakip taraftarı bile alkışlattırdı.

Serkan Asan: Bildiğimiz Serkan Asan gibi değildi. Hücumsal anlamda etkili olamadı, çok top kaybetti. Ancak sahadaki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi onu bir adım önde tutuyor.

ResimHosseini : Trabzonspor’da ismi transferle anılan Hosseini’yi uzun zaman sonra izleme fırsatı bulduk. Temposu düşüktü, buna bağlı olarak Bursasporlu oyunculara geçit vermedi. 

İvanildo: Takımın en iyilerindendi. Orta saha ve kanatlardan akın akın gelen Bursaspor ataklarında adeta duvar oldu. Önünde zorlu bir süreç var, performansını devam ettirmesi halinde formayı kapması hiç de zor görünmüyor. 

Abdurrahim Dursun: Bursasporlu Burak Kapacak kendisine zor anlar yaşattı. Maç boyunca çabaladı ancak etkili olamadı. 

Kamil Ahmet Çörekçi: Yine Kamil, yine farklı bir mevki. Bu sefer onu sağ ön de gördük. Etkili bir performans sergileyemedi. Ortalama bir oyun sergiledi.

Kerem Baykuş:  Kendisinden beklenti büyük. Maç içerisinde sürekli pozisyonlara dahil olmak istemesine rağmen girişimlerinde başarısız oldu. Biraz daha oyunun içinde olması gerekiyor, üzücü bir sakatlık yaşadı.

Mikel: Kampa iyi başlayan Mikel, Bursaspor mücadelesinde de yine iyi bir performans sergiledi. Mikel’i sezonun ilk yarısına oranla onu biraz daha ileriye oynamaya çalışırken gördük.

Ndiye: İlk karşılaşmasına çıkan çıkan Ndiaye gelecek adına umut verici oynadı. Çimşir onu önce 8 numarada daha sonra forvet arkası oynattı. İki mevkide de denenen Senagalli takıma yabancılık çekmedi. Trabzonspor sezonun ilk yarısında geriye düştüğü maçlarda topu ileriye taşıma noktasında sorun yaşıyordu. O sorumluluğu alabilecek yeteneklere sahip

Fıratcan Üzüm: Beklenenin aksine düşük bir performans sergiledi. Verilen şansı değerlendiremeyen isimler arasında yer aldı. Fıratcan’ın topla oyunlarında biraz daha hücumu düşünmesi gerekiyor. 

ResimEkuban: Maç içerisinde inişli çıkışlı performans sergiledi. Trabzonspor’un hucumlarında başrol oynadı. Eski Ekuban’ı görme noktasında ara ara sprintler attı, pozisyonlar buldu ancak değerlendiremedi. O meşhur gücünü kazanması için zamana ihtiyaç var çünkü Ekuban fiziksel özelliklerini kullanarak oynamayı seven bir oyuncu. 

Arda Akbulut: Erce’den aldığı eldiveni ikinci yarıda giydi. Bursaspor’un pozisyonlarında hata yapmadı. İyi bir 33 dakika çıkardı.

Atakan Gündüz: Uzun boyu ve fiziğiyle dikkat eken isimler arasında yer aldı. 33 dakika sahada kalan Atakan’ın performansı umut verdi. Müdahaleleri ve savunma anlayışı noktasında geleceğinin ne kadar parlak olduğunu gösterdi. İvanildo ile rahatça mücadele edebilecek düzeyde…

Onazi: Performansı merakla bekleniyordu, tam hazır görünmese de iyi sinyaller verdi. O bildiğimiz topu tutan ve arkadaşlarını pozisyona sokan Onazi olma yolunda ilerliyor. Zamana ihityiacı var.

Doğan Erdoğan: Trabzonspor’un orta saha rotasyonunda değişilmez ismi oldu. O da 33 dakika saha içerisinde kaldı, arkadaşlarıyla iletişimi iyi görünüyor, mücadele seviyesini bir tık daha ileri taşıması gerekiyor.

ResimCafer Tosun : 22 dakika sahada kalan genç oyuncu, pek kendisini gösteremedi. A takıma dahil olmak istiyorsa herkesten 2-3 kat daha fazla çalışıp fizik gücünü ve oyun aklını yükseltmesi gerekli.

Safa Kınalı: Trabzonspor’un kanat oyuncusuna ihtiyacı olduğu bu günlerde fırsat bulan Safa Kınalı kariyerinde ilk kez Trabzonspor ile bir mücadelede forma giydi. Pozisyon anlamında fazla şans bulamasa da tekniği ve hızı onu öne taşıyacaktır. Fiziğini ve oyun aklını geliştirmeye ihtiyacı var, geleceği parlak isimlerden…

Behlül Aydın : Kısa süre forma şansı buldu, pek etkili olamadı.. Top ayağına yakışıyor, güçlenmesi gerekiyor.

Faruk Can Genç: Trabzonspor’da bir sol bek daha yetişiyor diyebiliriz. Fiziği ve sahadaki duruşu ümit verici. Süre bulması onu daha da çok geliştirecektir. Abdurrahim’e rakip olacak kumaşa sahip bir isim. Kendisinden beklenti büyük.  

Koray Kılınç: Sahalarda ender görünen futbolcu şekline sahip bir oyuncu.Kanatlardan istediği topları alamadı, yine de dikkat çekici bir fiziği var bunun üzerine çok çalışmalı. Hızlanma konusunda eğitimlerini sürdürmeli, ülke futbolunda ihtiyaç olan bir yapıya sahip.

Muhammet Akpınar: Koray ile yer değişmeli oynadı. Ara ara sağ kanatta fiziğini kullanarak pozisyonlar bulmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Skorer oyuncu kimliğine sahip olan Muhammet’in performansı aldığı 22 dakikayı göz önüne alacaksak düşüktü.